במסגרת תשומת הלב לחוויית המטופל, זכו המאושפזים במחלקה האורולוגית ומחלקת נשים במרכז הרפואי זיו בצפת, לסעודת צהריים בהגשה אישית של אחד מטבחי זיו.

 

בנימין כהן, מנהל מערך המזון בזיו אומר, כי היוזמה להגשה אישית, החלה כפיילוט במחלקה פנימית א’, בשבוע לאחר מכן במרכז לרפואת הילד, לשמחתם של ההורים המלווים והארוחה במחלקה האורולוגית ונשים הנה כבר השבוע השלישי לפיילוט המוצלח. “הכוונה שלנו היא להעצים ולשפר את החוויה הקולינרית של המטופלים. אנו עסוקים ברווחה ובחוויה שהם עוברים בתקופה הלא קלה בה הם מאושפזים ואני שמח לקבל את המשובים החיוביים מהמטופלים”.  אומר כהן בחיוך.

 

הארוחות כללו מנות בשר, תפוחי אדמה אפויים, חומוס ומיני תוספות וסלטים, ממיטב מרכיבי העונה לחיזוק הגוף והנפש בתקופת ההחלמה.

 

 

צילום – המרכז הרפואי זיו

 

 

 

 

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn