השבוע בגיליון 2153 של מידע 8 תוכלו למצוא מתכונים חגיגיים לחג האילנות וחג האהבה.

 

בינתיים תוכלו ליהנות מהצעתו של השף צ’ארלי פדידה לזר תותים פשוט ומרשים.

 

בתאבון!

 

זר תותים בציפוי שוקולד

באדיבות צ’רלי פדידה ל”יינות ביתן”

20 תותים גדולים שטופים

150 ג׳ שוקולד מריר באיכות טובה

3 כפות שמן קנולה

20 שיפודים ארוכים

 

אופן הכנת הזר

מרתיחים סיר מים ומניחים מעל קערה

אל תוך הקערה מכניסים שוקולד ושמן וממיסים את השוקולד

נועצים את השיפוד בתותים וטובלים את התותים בשוקולד

מניחים על נייר אפיה עד להתקרשות השוקולד ואורזים את התותים בנייר צילופן בדיוק כמו זר פרחים ומגישים.

 

 

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn