צילום: מכון המחקר מיגל

מכון המחקר מיגל הציגו מוצרים חדשניים בשבוע הפודטק הישראלי

בשורת החדשנות מהגליל בכנס FoodTech IL שנפתח השבוע (ראשון) בתל אביב ביוזמת חברת שטראוס. בכנס הציגו חברות אגרי ופודטק ממכון המחקר מיגל מוצרים חדשניים. הכנס מתקיימים בין התאריכים 6-10.11.

דוד זיגדון מנכ”ל מכון המחקר מיגל, שלום דניאל מייסד ומנכ”ל MushFoods, אורי בן הרצל סמנכ”ל פיתוח עסקי במכון המחקר מיגל

חברת הסטארט-אפ MushFoods שהוקמה על ידי מיגל וחממת הקיטצ’ן מבית שטראוס פיתחה חלבון המבוסס על מיצליום של פטריות המשתלב עם חלבון מן החי ובכך מפחית את הצורך בשימוש בבשר במוצרי מזון.

MushFoods
צילום: מכון המחקר מיגל
צילומים מתצוגת חלבון אלטרנטיבי מפטריות
צילום: מכון המחקר מיגל

כחלק מהכנס התקיים Demo Day של חממת הפודטק Fresh Start בו הציגה חברת הסטארט-אפ Eggmented Reality שהוקמה במכון המחקר מיגל והחממה פתרונות לתעשיית ייצור המזון ללא צורך בביצים אמתיות. 

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn