“הגושרים מלון בטבע”, אירח את מנחם הורוביץ וצוות הצילום של פינתו “שווה בדיקה” המשודרת בערוץ 2, במסעדת המלון, המתמחה בבישול גלילי ובריא. הורוביץ הגיע לבחון מנות דגים מסורתיות מעדות שונות.

 

שף המלון שי לוינשטיין ממוצא אשכנזי וטורקי, הכין מנת גפילטע פיש משודרגת מדג סלמון טרי וסו שף המלון, ליאונרדו בסקז שעלה לארץ מארגנטינה, הכין את מנת הסביצ’ה הארגנטינאית המסורתית. היה טעים במיוחד!

 

 

 

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn