באחד ממטחי הירי לעבר יישובי הגליל העליון התגלו ביישוב סמוך גבול נפלים של פצצת מצרר. הודעות משטרת ישראל, בידיעה זו
בשעות אחה"צ התקבל דיווח אודות איתור חלקי פריטי אמל״ח באזור הצפון. נגרם נזק במקום ללא נפגעים. שוטרי וחבלני משטרת ישראל פועלים במקום. לאחר בדיקת חבלני המשטרה בזירה, עולה כי מדובר בפריט אמל"ח מסוג "מצרר" שנפל במקום. הכוחות ממשיכים בפעילותם בשטח ומבקשים מהציבור להימנע מהגעה לאזור ולהישמע להנחיות.
אנו פונים לציבור להיות קשובים ולהשמע להנחיות, לא להגיע לאתרי נפילות טילים ואתרי הרס, להימנע מנגיעה ברסיסים/ חלקי יירוט ולאפשר לכוחות המשטרה וההצלה בפעולות הצלת חיים. בכל אירוע חריג יש לדווח למוקד החירום של המשטרה 100. למידע חייגו למוקד המידע של המשטרה 110.
רפ"ק אלעד בן לולו, סגן מפקד תחנת קרית שמונה במשטרת ישראל: "החל מיום שבת שוטרי המחוז הצפוני פרוסים בצורה מיטבית, על מנת להתמודד עם אתגרי המלחמה. לפני זמן קצר התקבל דיווח על נפילה באחד מיישובי קו הגבול. מבדיקה של החבלנים התברר כי מדובר בפצצת מצרר. חבלנים פועלים במקום, כדי לנטרל פריטים שלא התפוצצו. במקביל, שוטרי המחוז הצפוני עורכים סריקות, על מנת לאתר נפלים נוספים".
