תמונה- יחצ אשכול גליל

למה בשעת משבר כולם רוצים להאכיל?

את התשובה לשאלה תמצאו בהרצאה מרתקת מטעם יחידת הבריאות של אשכול גליל מזרחי .

למה בשעת משבר כולם רוצים להאכיל? את התשובה לשאלה תמצאו בהרצאה מרתקת מטעם יחידת הבריאות של אשכול גליל מזרחי שתתקיים ביום שני 15.01 בשעה 19:00 בבית היקב בראש פינה. במסגרת העשייה מקדמת הבריאות ב 1 רשויות האשכול ניתן דגש מיוחד להיבטים של תזונה בריאה ומקיימת המותאמת גם לזמן חירום. יחידת הבריאות מנגישה ידע לתושבים בתחום התזונה במגוון פעילויות ובהן הרצאות, חינוך תזונתי בגיל הרך, סדנאות בישול ואפילו גינות קהילתיות. ההרצאות תתקיימנה במספר רשויות מארחות, הן פתוחות לקהל הרחב ללא עלות עבור תושבי האשכול ומותנות ברישום מראש. במקביל להרצאות המתקיימות ברשויותיו, האשכול יקיים גם הרצאות מקוונות בדף הפייסבוק של קהילת הבריאות “בריאות בטבע שלנו – קהילת התזונה והבריאות של אשכול גליל מזרחי” והציבור מוזמן להצטרף לקהילה ולהנות מהטבות מקדמות בריאות.

דור-גז
דור-גז

הסנונית הראשונה של ההרצאות, היא הרצאתו של ד”ר אורי מאיר צ’יזיק “הפוליטיקה של האוכל”. למה בשעת משבר כולם רוצים להאכיל? מי יקטוף את הירקות שלנו? ד”ר מאיר-צ’יזיק יספר את הסיפור של כלכלת המזון המקומית, איך ישראל הפכה מכלכלת מזון שיתופית וקואופרטיבית ל”קלקלת מזון ריכוזית ומקוטבת”. וינסה להסביר מה ההתנהלות התזונתית שלנו במלחמת חרבות ברזל מלמדת עלינו ואילו אפשרויות היא יוצרת לשיקום שרשרת.

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn