מכון המחקר מיגל הציגו מוצרים חדשניים בשבוע הפודטק הישראלי
בשורת החדשנות מהגליל בכנס FoodTech IL שנפתח השבוע (ראשון) בתל אביב ביוזמת חברת שטראוס. בכנס הציגו חברות אגרי ופודטק ממכון המחקר מיגל מוצרים חדשניים. הכנס מתקיימים בין התאריכים 6-10.11.
חברת הסטארט-אפ MushFoods שהוקמה על ידי מיגל וחממת הקיטצ’ן מבית שטראוס פיתחה חלבון המבוסס על מיצליום של פטריות המשתלב עם חלבון מן החי ובכך מפחית את הצורך בשימוש בבשר במוצרי מזון.
כחלק מהכנס התקיים Demo Day של חממת הפודטק Fresh Start בו הציגה חברת הסטארט-אפ Eggmented Reality שהוקמה במכון המחקר מיגל והחממה פתרונות לתעשיית ייצור המזון ללא צורך בביצים אמתיות.