רב״ט איתמר לוי.
צילום: דובר צה”ל

השבוע (שלישי) התקיים טקס מצטייני מפקד חטיבה 474, אל״ם אחסאן דקסה לכבוד יום העצמאות ה-74.  בין המצטיינים נבחר טבח מחטיבת הגולן והחרמון (474), רב״ט איתמר לוי מקריית שמונה.

איתמר התגייס בנובמבר 2020 ועבר טירונות בבהל״צ וקורס טבחים שלאחריו שובץ כטבח בחטיבה ומשרת בה כשנה וחצי.

בתפקידו פועל איתמר לבישול ארוחות לחיילי המפקדה ובנוסף מתפקד כמנהל משמרת ואחראי על שגרת היום יום במטבח ובחדר האוכל ועל משימות לוגיסטיות נוספות.

לשרת כטבח בחטיבה זו היא חוויה משמעותית לאיתמר והוא מספר: ״אני מרגיש שבזכות התפקיד שלי אני משמח את החיילים והמפקדים שעובדים כאן קשה בחטיבה. אני עושה את מה שאני אוהב ומבשל מכל הלב ורואים את ההשפעה של האוכל שאנחנו מגישים על האנשים פה״.

איתמר מקבל את ההצטיינות בשל מסירותו ועבודתו הטובה בתפקיד, ובזכות הירתמותו לסייע בכל מה שצריך.

איתמר מספר כי הוא חווה את התרומה הגדולה ונהנה מהעשייה והתפקיד והן מהמפקדים והאנשים בחטיבה.

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn